Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

En defensa de l’escola pública i laica. Acto en València el 17 de septiembre a las 19:00 en el Centro Cultural La Nau

Organitzat per la Universitat de València, València Laica, el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià, el dia 17 de setembre de 2.019 a les 19’00 h. tindrà lloc una taula redona al Centre Cultural La Nau .Sala: Aula Magna C/ La Nau, 2. València, per a debatre el projecte educatiu que la societat està exigint en les seues demandes: pública, laica i de qualitat.

La defensa d’aquest model no és una opció, és un dret universal que no exclou ningú sinó que inclou totes les persones sense privilegis de cap mena, ni d’ideologies ni de religions ni de classes socials . El nostre eix parteix senzillament dels drets humans i l’educació n’és el pilar fonamental.

En la taula estaran representad@s una bona part de l@s agents educatius i socials :
Universitat de València , treballador@s de l’ensenyament, mares i pares d’alumnes, València Laica -Europa Laica i la Conselleria d’Educació.

Un debat necessari i que esperem que siga enriquidor en el camí per a aconseguir una escola que la ciutadania mereix i està exigint.

Partits polítics, institucions i organitzacions socials estan convid@ts i esperem comptar amb la seua presència per a fer-los partíceps del debat que com sempre té lloc després de les intervencions.

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share