Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

La Universidad de Valencia organiza un homenaje a Vicente Ferrer

La Universidad de Valencia organiza un homenaje a Vicente Ferrer, santo de la iglesia católica. Miembros de dicha universidad se oponen a la celebración del acto reivindicando la laicidad de la institución.

La Universitat de València retrà  homenatge a Sant Vicent  Ferrer?

Com és possible, ens preguntem? Quin òrgan de govern ha permès aquest acte? Quina autoritat acadèmica ha pres una decisió que compromet el caràcter aconfessional de la Universitat de València?

Homenatjar en seu acadèmica a un sant catòlic, per molt valencià  que siga, és un disbarat i, encara més, una ofensa a la intel·ligència i a la laïcitat que caracteritza i és exigible a una institució universitària cinc vegades centenària.

No podem acceptar en silenci aquest error injustificable. De cap manera la nostra Universitat pot actuar així. Els "Caballeros Jurados de San Vicente Ferrer" poden fer el que millor consideren per retre homenatge al seu sant, però ni ho poden fer al Centre Cultural La Nau, ni ho poden fer comptant amb el Vicerector de Cultura i Igualtat per a tancar l’acte, ni poden anunciar-lo com a un homenatge de la
Universitat de València.

Seria molt trist haver de manifestar-nos a la porta de casa nostra, el proper dia 2 de desembre, a les 19.30 hores, per a mostrar el nostre rebuig a l’acte en qüestió. Per tant, demanem al senyor Rector que,
com a màxima autoritat de la Institució, ordene la suspensió de l’acte.

Universidad de Valencia

Archivos de imagen relacionados

  • Universidad de Valencia
Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share