Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

EUPV asume todas las propuestas de Valencia Laica

Amb motiu de la celebració el pròxim 20 de desembre de Eleccions Generals, el passat divendres la coordinadora d’EUPV va mantenir una reunió amb València Laica, fruit de una ronda de converses en les diferents organitzacions polítiques, i en la qual la plataforma va traslladar a la formació d’esquerres totes les seues propostes, entre altres, la derogació de la Llei de Mecenatge, els acords amb el Vaticà, separar els actes polítics dels actes d’índole religiosa, així com advocar per treure la religió de l’escola, les immatriculacions o el pagament d’impostos com l’IBI, entre moltes altres propostes.

Des d’EUPV vam manifestar que totes aquestes propostes estaven assumides de manera clara i, a mes a mes, son part dels nostre programa, tan autonòmic com municipal, dintre de les seues competències; així com de la nostra organització federal, Izquierda Unida. “Sempre ens hem manifestat per la separació de l’Església i l’Estat i estem on estem mostrem la nostra arrel de laïcisme”, va assegurar Sanz.

Igualment, la dirigent d’esquerres va expressar la seua voluntat política per aconseguir aquest canvi en tots els espais de representació. Per a Marga Sanz, “la nostra idea es sol·licitar i ajudar a elaborar, a nivell municipal, un llistat de tots els bens immobles propietat de l’Església catòlica, amb l’ús al que es destinen i els ingressos que es podrien percebre si es cobraren els impostos, com el IBI”, ha dit.

Així mateix, des d’Esquerra Unida van informar a la Plataforma València Laica que als ajuntaments on tenim representació estem presentant mocions municipal per recolzar el laïcisme. La reunió va finalitzar després de més d’un hora amb un bon ambient de cordialitat i coincidència en els nostres postulats

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share