Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

El president d’europa laica, Juanjo Picó, visita cullera laica

Juanjo Picó, president d’Europa Laica visitarà Cullera divendres 2 de desembre, a les 19 hores, per conéixer la mostra museística (E)mancipa-ment i per realitzar una conferencia amb el títol «Libertad de conciencia y laicidad. Un reto demócrático». Tots dos actes a la Seu de Cullera Laica, carrer Colón, núm 4.

D’ençà el seu nomenament com a President d’Europa Laica manifestà el seu interés per estar a la seu de ullera Laica i conèixer amb detall la citada mostra (E)mancipa-ment, relacionada amb la llibertat de consciència i amb les creences al llarg de la història i focalitzada especialment al món occidental.

A continuació Juanjo Picó realitzarà la interessant i citada conferència perquè la llibertat de consciència és un tema d’actualitat i que, tant Europa Laica com altres col·lectius,  estant presentant a les Corts de Madrid i als grups parlamentaris els seus projectes sobre la futura llei que està preparant el govern espanyol.

Juanjo Picó ens informarà de les darreres novetats i procés d’aquesta llei i quines propostes poden quedar incloses, quins són els possibles avanços perquè la llei de consciència siga una realitat i un avanç democràtic a l’estat espanyol.

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share