Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.
cartel del acto de constitución de Castelló laica

Constitució del col·lectiu Castelló Laica

El proper dimecres dia 1 de febrer, al Menador de Castelló i a les 19:00 hores, constituirem el col·lectiu d’Europa Laica a Castelló: Castelló Laica.

Un grup de persones de la nostra ciutat i de les comarques de La Plana, compromeses amb els valors democràtics del laïcisme, hem decidit que és necessari insistir en el recordatori de que la societat és molt més lliure quan les institucions fan palesa la seua absoluta independència pel que fa a les creences religioses. El laïcisme és un valor imprescindible de les societats democràtiques perquè representa la garantia de la pluralitat de pensament de les persones que la conformen.

Estem segures i segurs que la societat de Castelló té la maduresa suficient perquè cada individu expresse els seus sentiments i les seues opcions morals i intel·lectuals amb absoluta llibertat i tolerància, sense imposicions i sense favoritismes. Castelló Laica vol acollir aquesta pluralitat i donar suport a les diverses iniciatives que decidisquen reforçar el valor de la laïcitat en la nostra societat.

Us convidem, així, a que participeu d’aquesta iniciativa a l’acte de constitució de Castelló Laica i que us sumeu a aquest compromís democràtic.

El próximo miércoles día 1 de febrero, en el Menador de Castelló y a las 19:00 horas, constituiremos el colectivo de Europa Laica: Castelló Laica.

Un grupo de personas de nuestra ciudad y de las comarcas de La Plana, comprometidas con los valores democráticos del laicismo, hemos decidido que es necesario insistir en el recordatorio de que la sociedad es mucho más libre cuando las instituciones ponen de manifiesto su absoluta independencia en lo que se refiere a las creencias religiosas. El laicismo es un valor imprescindible de las sociedades democráticas porque representa la garantía de la pluralidad de pensamiento de las personas que la conforman.

Estamos seguras y seguros de que la sociedad de Castelló tiene la madurez suficiente para que cada individuo exprese sus sentimientos y sus opciones morales e intelectuales con absoluta libertad y tolerancia, sin imposiciones y sin favoritismos. Castelló Laica quiere acoger esta pluralidad y apoyar las diversas iniciativas que decidan reforzar el valor de la laicidad en nuestra sociedad.

Os invitamos, así, a que participe de esta iniciativa en el acto de constitución de Castelló Laica y que os suméis a este compromiso democrático.

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share