Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

Campaña de Ateus de Catalunya: “No con nuestro dinero”

No amb els nostres diners

Campanya: “No amb els nostres diners”

L’objectiu d’aquesta campanya és posar fi a un acord que considerem injust i antidemocràtic, assegurant que l’Església compleixi amb les seves obligacions d’autofinançament i que els recursos públics es destinin a finalitats més justes i necessàries.

A continuació, detallem els punts principals de la campanya:

  1. Ni un cèntim procedent de diner públic ha de ser utilitzat per a pagar les indemnitzacions a les víctimes de pederàstia.
  2. Control estricte de la procedència dels diners mitjançant una comissió formada per la Intervenció General de la Generalitat, les víctimes de la pederàstia, i les associacions d’ateus i lliurepensadors.
  3. Si fos necessari, es farà una nova desamortització, que no afectarà els béns immatriculats, ja que la seva propietat cal restituir-la al poble.
  4. Embargament de totes les donacions i ingressos a l’Església Catòlica que no siguin directament procedents de donacions privades, i sempre amb declaració dels donants. Tota donació secreta caldrà entendre que procedeix de fons opacs i serà perseguida per la llei.
  5. Embargament de les escoles, instituts, universitats i altres organitzacions privades de l’Església que realitzin activitats amb menors d’edat, passant a ser gestionades i controlades per les administracions públiques.
  6. Denúncia del Concordat per incompliment dels seus compromisos, especialment el de l’autofinançament de l’Església, amb l’objectiu de la seva derogació el més aviat possible, per tractar-se d’un acord preconstitucional, antidemocràtic i perjudicial per a l’erari públic.

Aquesta campanya vol garantir que ni un sol euro de diner públic es destini a cobrir les indemnitzacions per casos de pederàstia, assegurant que els recursos provinguin únicament de fonts privades i controlades de manera transparent. A més, proposem mesures dràstiques per assegurar que l’Església no pugui utilitzar fons opacs o mantenir activitats amb menors sense un control rigorós per part de les autoritats públiques. 

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share