Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

 1. Difundiendo nuestras campañas.
 2. Asociándote a Europa Laica.
 3. Compartiendo contenido relevante.
 4. Formando parte de la red de observadores.
 5. Colaborando económicamente.

Valencia Laica en las movilizaciones contra las políticas educativas del gobierno central y autonómico

Valencia Laica forma parte de la Plataforma por la Escuela Pública y Laica, y como tal ha participado en las movilizaciones contra las políticas educativas del gobierno central y valenciano.

Plataforma contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

La Plataforma presentando las movilizaciones.

Cartel mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

Cartel movilizaciones en la Comunidad Valenciana

mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014

Pancarta de Valencia Laica en la manifestación del 23 de octubre en Valencia

La societat civil s’uneix en favor de l’escola pública en la convocatòria de vaga del 23O

Diferents plataformes, entitats i col·lectius s’han unit a la convocatòria de VAGA GENERAL i manifestacions a l’ensenyament el pròxim 23 d’octubre.

FAPA-València, FE CCOO PV, Escola Valenciana, Sindicat d’Estudiants PV, Intersindical Valenciana STEPV, Front Estudiantil PV, BEA, Plataforma tots som Cremona,  Acció Cultural País Valencià (ACPV), València Laica, FAPA-Castelló Penyagolosa, CAVE-COVA, València Laica, Feu (Front Estudiantil Unificat Alcoi), Podem Educació PV, PSPV-PSOE, EUPV, PCPV, PCPE, CJC, Esquerra Republicana País Valencià, Els Verds PV i el grup Compromís han presentat este matí en roda de premsa la convocatòria de VAGA GENERAL a l’ensenyament del pròxim 23 d’octubre i ja de vesprada manifestacions en les tres capitals de província.

I ho han fet com sempre perquè estan en contra de les retallades en l’educació pública i contra la LOMQE.

Les constants retallades a l’escola pública valenciana per culpa de la política educativa estatal i autonòmica, amb l’única pretensió de desmantellar-la i privatitzar-la i la nova llei d’educació, LOMCE, ens mouen de nou a eixir a paralitzar el sistema educatiu i a eixir al carrer a manifestar-nos.

Hem patit un inici de curs catastròfic, calor a les aules, infraestructures nefastes, falta de professorat, hui per hui al sistema educatiu públic valencià s’han eliminat 5.000 professors places de professorat. Estem patint l’augment de ràtio en les aules, la denegació de línies en valencià, la permanència de barracons crònics i les deficiències d’infraestructures, entre d’altres qüestions, però el sobreesforç i el bon treball que les comunitats educatives desenvolupen als centres públics ha demostrat que amb lluita s’aconsegueixen els objectius d’integració social, qualitat i compensació educativa que garanteixen l’accés de la ciutadania al dret a l’educació.
Per tant la societat civil ha d’eixir de nou al carrer en contra de la política educativa del govern estatal i autonòmic per a demanar la dimissió del Ministre Wert però també la de la Consellera Mª José Català. I cal cridar ben fort que tot i que la LOMCE estiga aprovada al Congrés, la comunitat educativa no la vol, no la volem i volem que es derogue.

Així les entitats convoquen a la vaga i les manifestacions per al pròxim dijous 23 d’octubre a les 18.30h a València i a Castelló i a les 18’00 hores a Alacant.

Teniu cartell adjunt de convocatòria.

València, 21 d’octubre de 2014

Archivos de imagen relacionados

 • Plataforma contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • Cartel mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
 • mani contra LOMCE Valencia Laica oct 2014
Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share