TV3 torna a censurar el capítol 57 de ‘Plats bruts’, una paròdia de la vida de Jesucrist

TV3 continuarà saltant-se el capítol 57 en les emissions de la sèrie ‘Plats bruts’ que està passant aquest mes d’agost. En aquest capítol, l’actor Joel Joan entén que la seva vida i la de Jesucrist són paral·leles i intenta comportar-se com ell, a partir d’una Bíblia que cau a les seves mans.

‘Plats bruts’, una producció de Kràmpack i El Terrat, va emetre’s per la televisió pública catalana, amb un gran èxit d’audiència, entre els anys 1999 i 2002. Els estius dels anys 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014 es va reemetre i d’aquests passis se’n va eliminar el capítol on es parodiava el Jesús de la Bíblia, titulat “Tinc una revelació”. A més, va desaparèixer de la web del programa.

El fet que TV3 ha quedat per darrere de Telecinco i Antena3 en els controls d’audiència de juliol pot haver decidit la direcció de la cadena a recuperar ‘Plats Bruts’, una aposta segura.

El vídeo del capítol censurat es pot trobar, però, al canal de youtube, on es constata que la seva eliminació de la programació no casa gens bé amb la filosofia oberta, laica i de servei públic que hauria de caracteritzar TV3.

El capítol censurat es pot veure als enllaços:

Print Friendly, PDF & Email

También te podría gustar...