Sacan la primera revista sobre exorcismo del mundo en Polonia

Creen la primera revista d exorcisme del món a Polònia. Els seus editors diuen que Egzorcysta va dirigida a tots els que tenen «problemes amb el mal»

Mossens de Varsòvia han creat la primera revista del món dedicada a l'exorcisme, anomenada Egzorcysta ("exorcista", en polonès). La primera tirada de la publicació ha sigut de 15.000 exemplars i es distribueix per tot Polònia. Amb un total de 64 pàgines a color, Egzorcysta té un preu de sortida de 10 zlotys, que equivalen, aproximadament, a 2 euros i mig. A la portada de la revista, en la qual apareix una imatge d'Anthony Hopkins, es poden llegir titulars com "No perdem ni un segon" i "Una carta des de l'infern, confessions d'un condemnat".

Peter Wojcieszek, director de l'editorial polonesa Polwen, ha dit que el primer número està sent tot un èxit i que la publicació va dirigida a "tots els que tinguin problemes amb el mal, tant els que estan dins de l'Església com a fora". La presència d'exorcistes a Polònia ha passat de quatre a més de 120, en 15 anys, i els habitants del país es gasten, anualment, 500 milions d'euros en amulets i consultes esotèriques.

Print Friendly, PDF & Email

También te podría gustar...