Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

Gonzalo Puente Ojea, Premio al Pensamiento Crítico

El passat 29 de març a Madrid, l’intel·lectual, diplomàtic i exembaixador al Vaticà, Gonzalo Puente Ojea rebia el Premi Mario Bohoslavsky, concedit per ARP – Societat per a l’avanç del Pensament Crític, per haver destacat en l’impuls en el desenvolupament de la ciència, fomentar l’ús de la raó o promoure l’educació i la divulgació científiques.

Gonzalo Puente Ojea ha escrit al voltant d’una vintena de llibres dedicats a la religió, la seua història, els seus mites, els seus problemes, sempre amb arguments a favor de la raó, en contra de la superstició i amb un discurs racional sobre la religió i el seu paper en la religió.

Cullera Laicafelicita a Gonzalo Puente Ojea per la seua vàlua intel·lectual que el fan mereixedor del premi citat i perquè hem establert notables llaços d’amistat i de col·laboració entre Cullera Laica i Gonzalo Puente Ojea

Fou Gonzalo Puente Ojea, presentat per Elvira Mondragon,  qui va obrir amb una excel·lent i interessant conferència el primer acte públic de Cullera Laica i la seua presentació al poble de Cullera el 23 de març de 2007. La conferència fou a la Casa de Cultura i el saló on s’hi celebrà va estar de gom a gom.

A la conferència fonamentà amb arguments racionals i legals els principis del laïcisme, la llibertat de consciència a l’estat espanyol i la relació estat i  església, així com les contradiccions jurídiques de la constitució espanyola actual. Per l’interés de la conferència i per la brillant exposició hi ha hagué un nombrós i interessant torn d’intervencions com a cloenda de l’acte.

Tot i la importància de la persona de Gonzalo Puente Ojea i la seua visita a Cullera, l’Ajuntament, malgrat la invitació que realitzà Cullera Laica, no considerà oportú ni protocol·lari presentar-se a tant il·lustre intel·lectual ni mantenir cap tipus de conversa.

Us avancem que als actes que organitzarà l’associació Kalidoscopi el cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny, Cullera Laica tindrà obert un estand amb llibres de Gonzalo Puente Ojea, entre d’altres d’interés referents a la llibertat de consciència i al laïcisme.

Batiste Malonda Grau, Cullera Laica

Gonzalo Puente Ojea Cullera Laica

Archivos de imagen relacionados

  • Gonzalo Puente Ojea Cullera Laica
Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share