Asóciate
Participa

¿Quieres participar?

Estas son algunas maneras para colaborar con el movimiento laicista:

  1. Difundiendo nuestras campañas.
  2. Asociándote a Europa Laica.
  3. Compartiendo contenido relevante.
  4. Formando parte de la red de observadores.
  5. Colaborando económicamente.

Sacan la primera revista sobre exorcismo del mundo en Polonia

Creen la primera revista d exorcisme del món a Polònia. Els seus editors diuen que Egzorcysta va dirigida a tots els que tenen “problemes amb el mal”

Mossens de Varsòvia han creat la primera revista del món dedicada a l'exorcisme, anomenada Egzorcysta ("exorcista", en polonès). La primera tirada de la publicació ha sigut de 15.000 exemplars i es distribueix per tot Polònia. Amb un total de 64 pàgines a color, Egzorcysta té un preu de sortida de 10 zlotys, que equivalen, aproximadament, a 2 euros i mig. A la portada de la revista, en la qual apareix una imatge d'Anthony Hopkins, es poden llegir titulars com "No perdem ni un segon" i "Una carta des de l'infern, confessions d'un condemnat".

Peter Wojcieszek, director de l'editorial polonesa Polwen, ha dit que el primer número està sent tot un èxit i que la publicació va dirigida a "tots els que tinguin problemes amb el mal, tant els que estan dins de l'Església com a fora". La presència d'exorcistes a Polònia ha passat de quatre a més de 120, en 15 anys, i els habitants del país es gasten, anualment, 500 milions d'euros en amulets i consultes esotèriques.

Total
0
Shares
Artículos relacionados
Total
0
Share